Prijzen, prijslijst, tarieven schoonheidssalon

Prijzen van behandelingen voor (zwangere) dames, kinderen en heren.

Gebruikelijk, speciaal en Living Nature

Er zijn diverse behandelingen mogelijk. Speciaal voor de man, de (zwangere) vrouw en ook voor kinderen. Naast de gebruikelijke – meer gangbare – behandelingen zijn er ook nog diverse speciale Living Nature behandelingen (prijzen op aanvraag).

Kleine behandelingen:

Epileren wenkbrauwen. €13,50
Verven wimpers. €12,-
Verven wenkbrauwen. €12,-
Verven wimpers en wenkbrauwen. €19,50
Harsen bovenlip. €9,50
Harsen kin. €9,50
Harsen bovenlip en kin. €17,-

Harsbehandelingen lichaam:

Harsen onderbenen. €26,50
Harsen bovenbenen. €26,50
Harsen rug. €21,50
Harsen armen. €19,-
Harsen oksels | bikinilijn. €15,-

Make-up:

Make-up 45 minuten durend make-up advies. €37,50
Bruidsmake-up. €32,50

Pedicure:

Pedicure 30 minuten. €22,50
Pedicure 60 minuten. €45,-
Gel polish teennagels. €25,-

Handbehandelingen:

Manicure. Complete hand- en nagelverzorging inclusief lakken. €32,50
Acrylnagels nieuwe set. €62,50
Acrylnagels opvullen. €47,-
Gel polish. €25,-

Massages:

Warmwaterkussenmassage 1 uur. €45,-
Lymfedrainage massage gezicht. €39,50

Gezichtsbehandelingen:

Gezichtsbehandeling 30 minuten. Korte behandeling die bestaat uit: reinigen,peeling,onzuiverheden verwijderen,masker en aanbrengen verzorging. €25,-
Gezichtsbehandeling 60 minuten. Bestaat uit: reinigen,peeling,epileren,massage,onzuiverheden verwijderen,masker en aanbrengen verzorging. €48,50
Gezichtsbehandeling 90 minuten. Bestaat uit: reinigen,peeling,epileren,massage,onzuiverheden verwijderen,masker,aanbrengen verzorging en make-up. €65,-

Speciaal

Voor de man:

Behandeling met speciaal door Living Nature ontworpen producten voor de huid van de man. De behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, massage, masker en aanbrengen van verzorging.

Voor de zwangere vrouw:

Gezichtsbehandeling 90 minuten+pedicure 60 minuten+warm water kussen massage. €130,- ( normaal €155,-)

Living Nature

Specifieke Living Nature behandelingen:

Tijdens deze behandelingen wordt het warme honing exfoliërend masker gebruikt. De manuka honing in dit masker heeft een hydraterende, voedende, helende en beschermende werking en stimuleert tevens de aanmaak van nieuwe cellen.

Tijdens de schoon& …verlicht, …pure luxe en …Living Nature behandelingen wordt er een stempelmassage toegepast. De stempel bestaat uit natuurzijde,biologische basmati rijst en manuka pulver. De massage met 2 verwarmde stempels werkt rustgevend, stimuleert de energiestofwisseling en voorkomt rimpels. Ook de stevigheid en elasticiteit van de huid worden bevorderd.

Schoon& …zuiver:

Revitaliserende en in balans brengende behandeling voor de vette en/of acne gevoelige huid. Deze behandeling bestaat uit een diepe reiniging,dubbele exfoliëring en extracties,gevolgd door een lymfe drainage en het reinigende klei masker.

Schoon& …gehydrateerd:

Diep hydraterende behandeling om de vermoeide, vochtarme huid te voeden en glad te maken. Zachte massage technieken en rijke, voedende producten geven de huid weer een frisse tint en verzachten de fijne lijntjes.

Schoon& …verlicht:

Verzachtende en kalmerende behandeling voor de geïrriteerde en eczeem gevoelige of andere zeer gevoelige huidcondities.

Schoon& …pure luxe:

Behandeling om de vermoeide en rijpe huid mee op te peppen en nieuwe veerkracht te geven, met een direct zichtbaar resultaat. Een must voorafgaand aan een speciale gelegenheid!

Schoon& …Living Nature recept:

Een behandeling voor wie niet zeker weet wat zijn huid nodig heeft. Deze behandeling wordt op maat samengesteld aan de hand van uw specifieke huid conditie.

Schoon& …Living Nature handtekening:

Deze behandeling komt iedere huidconditie ten goede en geeft zowel uw huid als uw geest nieuwe energie.

Schoon& …manuka:

Voor wie weinig tijd heeft en toch zijn huid goed wil onderhouden is er deze korte behandeling van 30 minuten. Warme honing wordt met een rozenkwarts kristal in gemasseerd waardoor uw huid zachtjes wordt ontdaan van dode huidcellen,gevoed en gehydrateerd. Uw huid wordt weer glad en stralend.

Merken

Voor de gezichtsbehandelingen werk ik met Living Nature. Dit merk, afkomstig uit Nieuw-Zeeland, is 100% natuurlijk. De producten worden volgens een natuurlijke methode geconserveerd met planten die een antioxidante en schimmel- en bacterie werende functie hebben. Tevens zijn ze diervriendelijk geproduceerd en zonder het gebruik van aardolie en vloeibare alcohol.

Voor de acrylnagels gebruik ik de producten van CND. In de afgelopen 15 jaar heb ik met verschillende merken acryl gewerkt maar CND vind ik veruit de beste vanwege de hechting op de nagel,de stevigheid en de helderheid.

Gelamour is het merk dat ik gebruik voor de gel polish. Deze lak blijft 4 weken zitten zonder te verkleuren of dof te worden. Het geeft natuurlijke nagels extra stevigheid maar kan ook over kunstnagels heen worden aangebracht.