Schoonheidssalon Goes, Living Nature, 100% natuurlijk

schoon& … 100% natuurlijk

Voor 100% natuurlijk hoeft u niet ver te zoeken. Bij mijn behandelingen gebruik ik alleen maar natuurlijke producten. De beautysalon maakt gebruik van het merk Living Nature. Living Nature betekent geen parfum, conserveringsmiddelen en andere synthetische ingrediënten met andere woorden natuurlijk.

De salon is bereikbaar in de Fr. Naereboutstraat 23 te Goes in het mooie Zeeland. In het pand van de provinciale kraamzorg. Er is volop parkeergelegenheid nabij het gebouw.

Actieve manuka honing

De werking van Manuka honing op onze huid is natuurlijk en buitengewoon – het hydrateert, voedt, heelt, beschermt en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.

Manuka honing is een belangrijk Living Nature ingrediënt en bevat voedingsstoffen, vitaminen, aminozuren en mineralen. Honing wordt al eeuwen gebruikt voor de gezondheid en schoonheid van de huid om zijn helende en hydratende werking. Manuka honing heeft daarnaast een uniek actief component, verkregen van de manuka plant, dat deze honing één van de meest bio-actieve en nuttige honing soorten voor de huid maakt.

Klik hier voor meer informatie over Living Nature